Plastikkirurgi

Senast uppdaterad: 2024-06-08

Det finns många olika anledningar till att utföra ett estetiskt ingrepp och det är av största vikt att välja en klinik som lyssnar på dina önskemål för att uppnå det resultat du önskar. Vår ambition är att vara ledande inom alla de kirurgiska områden vi erbjuder dig och vi strävar alltid mot vara bäst på det vi gör, för din säkerhet och ditt välmående

Att kroppen förändrar sig över tid är ofrånkomligt och vi föds alla med olika förutsättningar. Ett estetiskt ingrepp kan antingen delvis återskapa ditt tidigare utseende eller bidra till en önskad förändring av annat slag. Om det görs varsamt och korrekt kan resultatet bli en naturlig del av dig.

Varför operation?

Kroppsliga förändringar på grund av ålder, viktnedgång eller graviditet är vanliga orsaker till att många väljer att operera sig. Andra lider av sitt utseende av helt andra skäl, till exempel missprydande skador, för liten eller för stor byst, besvär av hängande ögonlock eller annan icke önskvärd och besvärande kroppslig form.

Vilka ingrepp finns det?

Förutom de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen, som övre och nedre ögonlockplastik, bröstimplantat, bröstlyft och bukplastik utför vi också ansiktslyft, halsplastik, överarmplastik, lårplastik, fettsugning och fettransplantationer på läppar, bröst, överarm, buk, stuss, lår och vad.

Dialog och undersökning

För att nå bra resultat börjar det alltid med en dialog mellan dig som patient och den behandlande kirurgen. Den kirurg som du träffar måste vara lyhörd för dina önskemål, då ett förtroendefullt och bra samtal med noggrann undersökning lägger grunden för att kunna tillmötesgå dina önskemål. Utöver detta krävs goda kunskaper inom estetisk kirurgi och hög medicinsk etik för att utförandet blir säkert och tillfredställande sätt för dig som patient.

Kom till oss

Att som patient veta vilken plastikkirurgisk klinik du skall välja är inte alltid så lätt. Våran ambitionsnivå är högt ställd och vi jobbar enbart med erfarna specialister inom plastikkirurgi. Utöver detta skall de också vara erkänt skickliga inom just det estetiska området. Samtliga plastikkirurger som jobbar med oss är handplockade medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi vilket också borgar för högsta möjliga kompetens och kvalité. Vi nöjer oss endast med de bästa. När det kommer till materialval och utrustning används givetvis enbart de mest beprövade och säkra som finns att tillgå.

Pris och kvalitet

Kostnaderna för ett estetiskt ingrepp varierar ibland ganska mycket mellan olika kliniker. Vi har valt en kompromisslös hållning i vårt mål att ge våra patienter bästa möjliga vård och därmed valuta för sina pengar. Ett väl utfört arbeta går inte att göra hur snabbt som helst, det tar lite tid. Vi gör aldrig göra avkall på kvalité och säkerhet vilket naturligtvis kostar lite mer. Å andra sidan tror vi på att nöjda patienter är den bästa marknadsföringen. Vi kan inte alltid vara det billigaste alternativet men vi skall alltid vara ditt bästa val. Att du som patient är nöjd är i slutändan det kvitto vi vill ha på att operationen varit framgångsrik.

Kontakta oss

Ge oss ditt förtroende så skall vi förvalta det väl. Varmt välkommen skall du vara. Kontakta oss gärna idag så skall vi svara på dina frågor och om du önskar, boka ett besök för samtal och undersökning.