• ENG
  • SWE
  • RUS

Läs mer om vår överviktsenhet

Läs mer om vår överviktsenhet

Kontakta oss så hjälper vi dig
020-24 03 00

Överviktskirurgi

NCK Stockholm

Här har vi möjlighet till konsultationer och andra undersökningar, och vi utför också mindre kirurgiska och ortopediska ingrepp. Det finns många hotell i området och det är nära till allt som Stockholm har att erbjuda.

NCK Linköping

Här på kliniken i Linköping finns våra moderna operationssalar, med närhet till både kommunikationer och Universtitetssjukhuset. Kliniken ligger i samma hus som hotell Ekoxen och här du kan vila ut efter din operation. Hotellet är trivsamt med personliga och fräscha rum. Självklart finns här också plats för dina närmaste.

Vilka är vi

Nordiskt Centrum är en kirurgisk specialistklinik som jobbar med operativa ingrepp av barn och vuxna samt utför gastroskopier och koloskopier på uppdrag åt region Östergötland, försäkringsbolag och privatbetalande patienter och sammanlagt behandlar vi runt 5000 patienter per år.

Vi har ett 20 tal medarbetare med verksamhetschef, VD, kirurger, ortopeder, narkosläkare, narkossköterskor, operationssköterskor, operationsundersköterskor och sterilpersonal. En bra personalpolitik gör att vi har mycket låg sjukfrånvaro och vi är också kollektivavtalsanslutna. Christofer Grimås är VD, medicinska ansvarig samt ägare tillsammans med My Hagéus, Johannes Kriisa och Mattias Carlsson.

Vi arbetar fortlöpande med kvalitetssäkring och kvalitetsledningssystem samt deltar i kvalitetsregister som SOREG, SveReKKS och BRIMP.

All vår personal talar svenska och engelska men vi har också avtal med tolkförmedling när detta krävs.

Nordiskt Centrum för Kirurgi (556858-8932) äger Linköping Specialistklinik (556724-6417) till 100 %. Företaget omsätter idag cirka 45 miljoner kronor.
https://www.allabolag.se/


Klostergatan 68, 3 tr
58223 Linköping
t. 020-240300
m. info@nordisktcentrum.se
kontaktperson: Christofer Grimås

Helsingborg

Beläget nära centralstationen är det lätt att nå till konsultationer och föreläsningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig
020-24 03 00

Överviktskirurgi